06 maj 2009

2nd best to none

Benny Andersson och Björn Ulveaus släpper ny poplåt, 2nd best to none, i samarbete med bennyägda hotellet Rival. Sången sjungs av personal på hotellet och släpps idag i samband med Rivals nya hemsida.

Björn och Benny har rört sig ytterst lite i popsvängen sen Josefin Nilssons platta Shapes som släpptes 1993, och 2nd best to none skvallrar om att de fortfarande kan om de vill. Om man bara kan bortse från hotellpersonalens sångprestation...

Här finns låten på Spotify.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hehe... Ja jo låten är faktiskt bra men herregudars vad uselt det låter. Då pratar jag faktiskt inte bara om faktumet att det är svagt sjungande hotellpersonal (hallå det ingår inte i deras arbetsbeskrivning att kunna sjunga direkt) utan de värdelösa synthinstrumenten! Lyssna på de fula midigitarrerna, basar och trummorna! Vad är meningen egentligen???

Hoppas VERKLIGEN att de släpper en riktig version av låten med Helen Sjöholm eller någon annan som kan sjunga ordentligt OCH att de använder riktiga instrument!

Fast, jag läste någonstans att det faktiskt är hotellpersonalen som producerat allt också så de kanske inte hade tillgång till studiomusiker etc...

Men som sagt, ge ut den med riktig sång och musik!

Please!